Årets siste telt-tur

I natt sov jeg virkelig godt! Ute var det litt kaldt og blåste, men hadde det godt og varmt inne i teltet.  Soveposen fungerte som forventet! I dag slapp jeg å lage kaffe og frokost i teltet. Det fikk jeg inne hos hundene og turvenninne Gry. img_7433På grunn av ryggen har jeg måttet ta det rolig i dag. Den er ikke god, så nå har jeg bestilt time hos kiropraktor.  img_7448Da passet det godt å ha disse gamle hundene rundt seg.  De fikk kos, og jeg fikk varme. Det ble kun en liten tur opp i skogsholtet her, men nok til at jeg fikk luktet på skogen.img_7449Nå har jeg børstet snø av teltet, og klargjort det for en ny natt.  Sannsynligvis den siste i telt i år. Men først skal vi ha en god middag, både 2 og 4-beinte!

Ha en fin lørdagskveld

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: