Da jeg ble 64….

Da er teltet slått opp og klart for natten, etter en fantastisk dag. Massevis av hyggelige bursdagshilsener, fine gaver, god middag og deilig kake! Da er er det ikke farlig å bli 64:-)img_7383-1I formiddag rakk jeg en liten tur opp i Solemskogen, for å hente viltkamerat, som det nok en gang ikke var noe på.  Men det ble en fin tur i det flotte været.img_7406-1Nå har jeg hengt kameraet rett utenfor teltet. Her i området kryr det av rådyr, så kanskje er jeg heldig denne gangen.Området er i Ås kommune.  Jeg er med turvenninne Gry som denne helgen skal være hundekoser på Solplassen Omplassering og hvilehjem for eierløse hunder. Akkurat nå er det 4 hunder (+ Frida) her. De har sin egen enebolig og en fantastisk stor og fin luftegård. Selv er jeg klar for å legge meg i teltet.  Det har vært litt kjølig i dag, men nå kryper gradestokken oppover. Med 2 liggeunderlag, reinsdyrskinn og en tykk og god sovepose blir det nok en fin natt.img_7397

 

Ha en fortsatt fin fredagskveld:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: