Romjulstur i Rælingen

Etter en rolig dag i går gjorde jeg et forsøk på tur i dag.  Korsryggen har låst seg skikkelig, men det går greit når jeg får reist meg opp. Selv om det ikke var glatt i dag, garderte jeg meg med ispigger, og sammen med turvenninne og «støttekontakt» Gry la vi i vei fra parkeringen ved Marikollen.img_7307Finere vær enn det som var i dag kan man ikke forlange i slutten av desember.  Noen få minusgrader, nysnø, vindstille og sol.img_7308Det går jevnt oppover hele veien mot Marikollslottet, men det var flere som hadde gått denne stien, så den var fin og oppgått. På toppen er det en fantastisk utsikt øst og sørover!img_7314Der ble det en pust i bakken, så ryggen fikk hvilt seg litt.img_7368

Fra Marikollslottet er det ikke lang til Bjønnåsen. Der ser man langt i de retningene man ikke ser fra Marikollslottet.  I dag var det fin sikt til blant annet Gaustatoppen og Høgevarde.img_7366 Der er mye kunst å se i naturen. Her det det nok maur eller noe lignende som har hatt sine ganger før barken falt av treet.img_7373Det var en del andre som hadde tatt turen til Bjønnåsen, som forøvrig er det nest høyeste toppen i Rælingen kommune (396 moh), så vi fant et fint sted litt lenger inne og laget bål. Fikk testet nytt opptenningsutstyr som jeg fikk til jul, og det fungerte utmerket.img_7331Fikk også sitteunderlag av reinsdyrskinn til jul.  Godt og varmt å sitte på!img_7325Solen er ikke lenge oppe nå for tiden, men utrolig fint lys når den først er oppe.img_7375Det ble en fin tur, og det gikk ganske greit med rygge.  Hvordan den føles etterpå er en annen sak, men det er det verdt!

Her en video fra dagens tur:

Ha en fin torsdagskveld:-)

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: