God jul

Etter å ha «vaska gølve» ble det dessverre ikke noe av den planlagte teltturen i dag.  Ryggen har gått skikkelig i vranglås, men det går nok like fort over som det kom. Erstatningen ble å pakke en lettere ryggsekk med julemiddagen og bålved,  for en tur i Solemskogen.img_7277Det har aldri vært så stille der som i dag da turvenninne Gry og jeg gikk den lille kilometeren opp til Linderudhøgda.  Selv flytrafikken var fraværende i kveld.img_7270

img_7281Der laget vi et lite bål og tilberedte middagen, som bestod av reinsdyrskjøtt, bacon, sopp og poteter. Det smakte utrolig godt! img_7257-1Etterpå var det riskrem til dessert.  Godt det også!img_7284Også i dag var det tåke, men vindstille og nysnøen lagde en fin julestemning.img_7276Da er det på tide å ønske dere alle en god jul:-)

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: