Svartskog på langs

Jeg er heldig som kan velge om jeg vil gå på snø eller ha barmark å gå på, det er bare å velge retning ut i fra byen. Siden jeg foretrekker barmark, ble det nytt turterreng i dag også, tror ikke jeg har vært i Svartskog før. img_7199
Startet fra Vestenga idrettsplass, fint utgangspunt for flere rundturer. Bare å følge skilting, avhengig av hvor lagt du har lyst til å gå.img_7195Startet litt utpå dagen i dag, så jeg hadde ikke bestemt hvor lang turen skulle være, bestemte meg for å se an underveis.img_7207Turterrenget er lett å gå, litt is her og der, men stort sett bart. Gode fjellsko og ispigger som er lette å ta av og på er viktig i denne årstiden. Gikk retning Torbjørnsrud, men var ikke helt nedtil.img_7174

Det går flere ruter som krysser hverandre, kom inn på Oldtidsveien, som også går her. Fortsatte forbi Gråbeinåsen og tittet innom Bjørnsrud, noen gamle hus, litt usikker på om det er bebodd eller ikke, her kan det sikkert bli ett flott tun med litt stell og vedlikehold!

img_7182Delingsdalen er ett naturreservat som strekker seg herfra og opp mot Hvitbjørnsåsen. Dette naturreservatet er dominert av barskog, og er ett mye brukt turmål for folk i Oppegård.img_7212En kaffekopp og matpakke hører jo alltid med på tur, så også i dag. Det var utrolig stille, sjelden det er så stille, men i dag var det hverken vind, fuglesang eller noe.img_7201

Gikk ikke helt opp til Kruttmølleåsen, men skar over under Hvitebjørnåsen. Dagen er helt klart på hell, og for å komme ned til utgangspuntet mens det er sånn nogenlinde greit dagslys, blir det nødvendig. Her går stien litt nedover, og kommer ut ved Ingierstrand bad, før den går tilbake inn i skogen igjen.  img_7221Det ble mørkt de siste kilometerne tilbake til utgangspunktet, så  da kom hodelykta til nytte.

Her en video fra dagens tur:

Ha en fin søndagskveld:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: