Tur til Tømmeråsen

Turværet i dag må vel sies å være for spesielt interesserte.  Null grader, yr og tåke er jo ikke drømmeværet, men tur ble det!  Turvenninne Gry og jeg startet fra Krokhol i Østmarka på speilblankskogsbilvei, så isbroddene kom fort på i dag.img_7148Vi kom snart inn på blåmerket sti og der var det bedre å gå, selv om det tidvis var isete der også, og ulendt terreng oppover. img_7129På stien oppover passerte vi et fin stein på en høyde. Fint å sitte under den og ta en kopp kaffe, særlig i regnvær. Ligner den ikke på hodet til ett eller annet dyr?

img_7142Etterhvert kom vi opp til Paddetjernet. Fint der i dag, med is på vannet og tåke over.img_7133Jo høyere opp vi kom jo mer snø ble det, men helt greit å gå på, selv i de bratteste partiene opp mot Tømmeråsen, som var dagens mål.img_7160Utsiktspunktet på Tømmeråsen er det høyeste i Ski kommune, selv om det bare er på 313 moh. I dag var det dårlig med utsikt, men på dager med fin sikt kan man se lang, blant annet til Gaustatoppen og Norefjell.img_7145Dårlig sikt til tross, kaffen og nistepakka smakte veldig godt før turen tilbake til Krokhol.

Her en video fra dagens tur:

img_7158Fikk også testet dronen på turen i dag. Det går fremover, men trenger mer trening før jeg kan kalle meg dronepilot:-)img_7161

I morgen «snur» sola, og da går det heldigvisvis mot lengre og lysere dager!

Ha en fin lørdagskveld:-)

Ett svar til “Tur til Tømmeråsen”

  1. Joda, den steinen kan vel ligne på flere dyr,, som feks en krokodilleskalle . Det gapet, der har det kanskje vært en stein som ligger i nærheten?….. På det ene bildet ser det ut som du prøver deg på fjellklatring😅

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: