Fredagstur i Østmarka

Som de fleste andre har også jeg måttet ta noen turer innom kjøpesentre nå i førjula. Da er det ekstra godt å kunne ta en tur ut i marka, som i dag i Østmarka. Været er veldig variabelt her i Oslo for tiden, med store temperatursvingninger. I går var det minus 10, mens det i dag har vært plussgrader.  Da har det lett for å bli tåke, og det var det her i dag, men som sagt er det alltid god med en tur. I dag hadde Frida også lyst på en tur, og jeg koste oss med kaffe og Frida med noe godt å bite i.img_7112

img_7122Tar noen dager fri fra turplanlegging nå i jula, men er forberedt på en hektisk januar,før jeg startet opp i februar. Det viktigste er sted for basecamp, transportmuligheter og utstyr som skal med.

Ellers jobber jeg litt med lunsjforedraget jeg skal ha i Gjerdrum sammen med Monica 16.januar.  Der skal vi fortelle om våre opplevelser på Rondanestien, som vi gikk på litt forskjellig måte.img_7108-1Det er meldt mildvær frem til jul, så da blir det helt sikkert noen turer. Har noen planer for selve julaften, men det kommer jeg tilbake til.  Det er jo fortsatt noen dager igjen.img_7116Ha en fin fredagskveld, og ikke stress for mye før jul:-)

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: