Bløtt, men flott

Det er alltid artig å finne nye områder å gå på tur i, og når vinterværet er slik det er nå er det ekstra fint. Sola ligger lavt hele dagen nå i desember, men det gir et fint lys i marka. I dag startet jeg turen sammen med turvenninne Gry nordvest for Fetsund. img_6934Det var litt bløte stier, men helt OK å gå innover mot Stubberudkleiva. Tok en kopp kaffe på en fin kolle nord for Tientjernet.  Akkurat her var det fint da sola skinte mellom trærne.effectsFikk også testet en egenlaget turkopp her, og den fungerte fint.img_6950Det var som nevnt bløtt i dag, men med gode sko og gamasjer gikk det greit. img_6954Matpakken smakte godt i dag også, denne gangen oppe på Bergeråsen.  Fin utsikt derfra!img_6936Det ble ikke bålbrenning i dag, men forsøkte å finne tyrirot.  Det er fint til opptenning når det er vått og dårlig med tilgang på tørr ved.img_6952Etter turen var planen å ta en kopp kaffe på kafeen ved Fetsund sluser. Der er det stengt på denne tiden av året, men fint med et stopp der uansett.img_6941Her en liten video fra dagens tur:

Ha en fin lørdagskveld:-)

Ett svar til “Bløtt, men flott”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: