Middag ute

I disse dager er det så mange som spiser ute. Det har jeg også gjort i dag, det ble middag ute. Nærmere bestemt ute i skogen.  Det er tidlig mørkt, men med hodelykt var det fint å være ute i naturen.img_6902

Gikk inn ved parkeringen til Mariholtet, men gikk over brua til sørsiden av Nordre Elvåga.  Det blåste godt på veien innover, men inne i skogen var det stille og fint.img_6892Naturen viser seg fra sin beste side, og framstår annerledes når det ikke er det kjente dagslyset, men månen som lyser inn mellom trærene. img_6904Planen var ikke nødvendigvis å gå så langt, det var bare så deilig å være ute i den milde kvelden. Kulda har sluppet taket, og i kveld var det flere varmegrader igjen. Det ble ett lite bål, mest for hyggens skyld, mens jeg lagde middag. Det ble tid til en kaffekopp også før jeg gikk hjem igjen.

Veldig stille og fint ute i kveld, lite folk å se ute i ett område som normalt er flittig brukt.

Ha en fin torsdagskveld:-)

Ett svar til “Middag ute”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: