Ny tur i tåka

Etter noen dager hvor jeg har gjort andre ting, er jeg nå tilbake til normalen. Det vil si å gå på tur, og å planlegge Turprosjekt 2020.  img_6839I dag ble det en fin tur i Østmarka, nok en gang sammen med Frida.  Jeg er imponert over hvor sprek den gamle «dama» er! Tåka lå veldig tett i dag, og sola som så vidt forsøkte å trenge gjennom, ga til slutt opp. img_6834Tiden går fort nå til turprosjektet mitt starter.  Under 2 måneder igjen nå, og planleggingen går sin gang, selv om det ikke går så fort.  Føler meg trygg på at alt vil værer klart når jeg setter i gang 1. februar.img_6859Har også denne uken laget en liten video vedrørende prosjektet. Der forteller jeg blant annet om at det kommer en artikkel i bladet FRILUFTSLIV senere i desember:

Det viktigste nå er å komme i form.  Kroppen har ikke helt vært med på det jeg har lyst til de siste dagene, men er på bedringens vei. Fysioterapi og litt egentrening vil nok hjelpe:-)img_6856Inn i mellom alt sammen slapper jeg av med å lage trekopper.  Syns det er en fin avkobling. Har nå begynt på kopp nr 4, men ingen av dem er ferdig.

Ha en fin onsdagskveld:-)

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: