Siste novemberdag i Sandefjord

Sandefjord er nok mest kjent som en fin sommerby, men jammen var det fint her i dag også, den siste dagen i november. Fin nysnø, vindstille, noen minusgrader og skyfri himmel gjorde dette til en drømmedag.img_6741Det er ikke ofte jeg går rundt i denne byen hvor jeg vokste opp, men i dag ble det tid til det. Først litt langs brygga, før jeg takk oppover mot Preståsen. Det er ikke store området, bare noen minutter fra sentrum, men har etterhvert blitt et veldig fint turområde. img_6740Blåmerkede stier viser at Sandefjord Turistforening også her har gjord en fin jobb!  Det var mange spor i snøen, så det tyder på at disse stiene blir flittig brukt.img_6742I sentrum ble det en tur i hovedgata Jernbanealleen, en runde rundt Hvalfangstmonumentet og en titt på innom Kurbadet, en kurbadanstalt grunnlagt i 1837.img_6745Langs brygga var det stille og rolig i dag.  Der er det nok adskillig mer liv ellers i året!img_6753Ta en titt på videoen under, så vil du se hvor fint det var i dag:

Ha en fin lørdagskveld:-)

2 svar til “Siste novemberdag i Sandefjord”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: