Siste turhelg i november

Det var ikke mange gradene å våkne til i dag, hvis det i det hele tatt var noen. Da var det deilig å ta det litt rolig i teltet etter å ha sovet veldig godt. Våknet et par ganger, og hørte at vinden ikke var noe svakere i natt enn den var i gårkveld. Det å ligge å lytte til denne fossen er en anbefalt måte  å sovne på.img_6524Testet også en ny sovepose, som jeg kjøpte fra Forsvarets overskuddslager, og den var varm og god! Det er mye billig og bra å få kjøpt der!img_6517I går skrev jeg om problemene med gassbeholderen. Det ble derfor dårlig med kaffe og havregrynsgrøt til frokost i dag.img_6491For å få varme i kroppen kappet jeg opp ei bjørk jeg felte i går kveld, så nå har jeg emner til å lage trekopper av:-)img_6521Passerte  Halden på vei tilbake, og hadde et hyggelig stopp hjemme hos Jens-Christian og kona.  Det er Jens-Christian som hjelper meg med alt jeg lurer på innen data og foto. Han har løsninger på det meste! Da var også denne flotte turhelgen over. img_6495

Her en liten video fra helgens tur:

Ha en fin søndagskveld:-)

 

Ett svar til “Siste turhelg i november”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: