Lange og mørke dager

Vi  er nå inne i den mørkeste delen av året. Det er ikke denne årstiden jeg liker best, det må jeg ærlig innrømme. Da er det godt at jeg har noen å holde på med! Selv om det er mørke lange dager går det fort mot ett nytt år, og snart går jeg inn i bobla for mitt nye turprosjekt.  Akkurat nå er jeg ikke så ofte ute i marka som jeg pleier. Noe blir det, men mye av tiden nå fremover vil gå med til planlegging.img_6426Har fått meg en arbeidsbenk og litt verktøy.  Der står jeg og prøver meg på trearbeid mens jeg tenker og legger planer. Når det gjelder turprosjektet vil jeg legge ut en liten video hver uke, hvor jeg forteller om fremdriften. Her er den første:

Ellers bruker jeg tiden på fysikalsk behandling og laging av turmat, som tørking av kjøtt og grønnsaker, baking av kaker og litt konfekt til kaffen på tur.  Viktig å kose seg!

img_6433

Ha en fin onsdagskveld:-)

 

 

3 svar til “Lange og mørke dager”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: