Fin tur i snø og vind

Det snødde og sluddet tett i dag tidlig. Sikten var heller ikke den beste. Og slik ble det på hele dagens tur, men det ble en fin tur!  Det er ikke mer snø enn at det er fint å gå på stiene til fots. I dag startet jeg fra Grorod og gikk opp til og langs Steinbruvannet. Der blåste det godt, og det var så vidt jeg kunne se over vannet.img_6362Etter et kort kaffestopp ved Romstjern gikk stien slakt oppover mot Røverkollen. Inne i skogen på vei opp dit var det litt lunere, og lyset laget en fin vinterstemning.img_6356Det er flere utsiktspunkter på stien ned mot Romsås, men i dag så jeg ikke så langt. effects-2Det smaker alltid godt med medbrakt niste på tur, også i dag, selv om snøen lavet ned og det blåste runt ørene.img_6369Ikke så lange turen, men deilig å komme ut i fin natur!img_6344

Her en kort videosnutt fra dagens tur:

Fikk også tid til å jobbe litt med trekoppen min.  img_6374Artig å ha noe å pusle med innimellom turene. Har allerede funnet emne til neste kopp.

 

Ha en fin lørdagskveld:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: