Tur i mørke

Dagene er ikke lange nå i midten av november.  Det vil si, de er jo det, men ikke like lyse. Det var ikke rare dagslyset da jeg la ut på tur i går, men den lille snøen som har kommet lyser opp litt. Selv om vinteren ikke r min favoritt-årstid må jeg innrømme at det er fint i marka også nå.img_6283Det ble en fin tur opp til Lille Gryta, og videre til bålplassen min.  Jeg har et par plasser i Lillomarka hvor jeg alltid stopper opp når jeg er i nærheten, og dette er en av dem. img_6269Med et lite bål, kaffe og litt mat har jeg , det helt topp.  Her kan jeg sitte legge planer for turprosjektet mitt, som når nærmer seg med stormskritt. Eller bare nyte stillheten.img_6276Før Rondanestien skrev jeg at jeg snart ville skrive om noe «spennende».  Da siktet jeg til radioprogrammet i NRK.  Nå kan jeg gjøre det samme i forbindelse med Turprosjekt 2020.  Hva det er vil jeg komme tilbake til etterhvert:-)img_6286Tirsdags kveld var jeg på stand-up og hørte på en som har ett annet syn på friluftsliv enn det jeg har! Jeg storkoste meg, og lo godt av Are Kalvøs oppfatning av friluftsliv i forestillingen «Hytteliv fra helvete».

Her en kort video fra gårsdagens tur:

Ha en fin torsdgaskveld:-)

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: