Innedag

Det finnes ikke dårlig vær, og jeg har heller ikke dårlige klær. Likevel valgte jeg en innedag i dag.  Det har blitt mange turer i det siste, og av og til er det andre ting som må gjøres. Så da passet det fint å gjøre noe inne mens snøen lavet ned ute.img_6243Av og til er det greit å få ryddet litt i turutstyr og turklær.  Nå er det meste hengt på plass og ligger der det skal ligge, når jeg ikke er på tur.img_6241-1Jeg har lenge hatt lyst å lage min egen turkopp, og nå er jeg igang. Det vil nok ta tid før jeg er ferdig, men artig å holde på med på slike dager.  Om det til slutt blir en brukbar trekopp gjenstår å se!

Ellers har jeg pusset alle turskoene, slik at de er klare for nye turer. Dette kan du blant annet se i denne videoen:

Der kan du også se hvor langt jeg har kommet som dronefører, og andre ting jeg har puslet med på denne innedagen 🙂

Fikk også tid til å lage litt konfekt, som passer godt både til tur og ellers.

Det er meldt mer snø, så i morgen er det på tide å komme seg ut igjen!

Ha en fin mandagskveld:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: