Romeriksåsen fra øst til vest

Planen var å ta en tur opp på Varingskollen i dag, men været var for grått  i dag tidlig. Derfor ble det en tur over Romeriksåsen. Det snødde litt på starten av turen, men det ga seg etterhvert, og det ble riktig fint å gå i nysnøen da turvennine Gry og jeg gikk oppover forbi Grytfossen i retning Buvannet og Henivangen.img_6181Dette er nok ett fint skiterreng, bare det kommer litt mer snø.Var en liten tur forbi DNTs hytte ved Spikertjern før vi satte kursen innover i skogen i kupert terreng mot Nittebergvangen. img_6170Det var ikke kaldt i dag, men alltid koselig med et bål når man er i marka i denne årstiden, i dag med utsikt mot Ramdalskollen og Ramndalstjerna.img_6204

Nista og kaffen smakte ekstra godt med knitringen fra bålet. Fikk også besøk av 2 jegere og 3 hunder.  De var på jakt etter elg, som det visstnok er blitt færre av i området de siste årene. img_6183Derfra gikk turen i fint skogsterreng nedover mot Strøm i Nittedal. Solen som var varslet uteble, men det ble allikevel er flott tur i fint vinterlandskap.

Her en liten video fra dagens tur:

Ha en fortsatt fin søndagskveld:-)

2 svar til “Romeriksåsen fra øst til vest”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: