Bål i snøvær

Det ble en brå overgang fra fine høstdager til kald vinter, men du verden hvor fint det var å gå i skogen i dag. Det skal ikke mange dagen til før jeg må ut i marka og stillheten.img_6094Selv om det blåste godt i dag var det samtidig stille og fredelig. Og den første hvite snøen er jo fin.img_6097-effectsEtter et par dager i Danmark, som jeg brukte til planlegging, og en hjemmedag hvor jeg blant annet gjorde innkjøp av turutstyr på Forsvarets overskuddslager, var det godt å komme tilbake til Lillomarka. img_6077

Det ble ikke så lang tur i dag.  Det er heller ikke så viktig, det holder å være der! I dag gikk jeg til min faste bålplass, laget bål og koste meg med kaffe og litt mat.img_6084 Her en video fra dagens tur:

En fin start på helgen!

Ha en fin fredagskveld

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: