Lengter hjem

Nå er jeg på vei tilbake fra København. Til tross for at det har vært en avslappende tur, og jeg har fått gjort mye av det jeg planla, blir det godt å komme tilbake til det normale. For meg er det først og fremst turer i marka.

Nå har jeg en nogenlunde ide om hva jeg skal gjøre den måneden jeg er i Vestland. Ikke i detalj, men i hovedtrekk. Er sikker på at det blir en fin og spennende start på Turprosjekt 2020, et turprosjekt jeg gleder meg til. Har også mottatt noen tips, men ønsker flere!

Akkurat nå sitter jeg på lugaren min etter noen timer i København. Til å være en såpass stor by, var det stille og rolig der. Er ikke så veldig kjent i denne byen, men tuslet over 15 km på måfå, og det var litt av hvert å se på.

Måtte jo finne den lille havfruen.

Ellers oppdaget jeg at det også i denne byen er en del fine parker, her fra Kastellet.

Gikk også forbi Amalienborg slott i det «garden» hadde vaktskifte.

Likte også dette boligstrøket, med lange rekker med helt like leiligheter. Dette er en av mange slike gater i dette strøket. Skikkelig koselig!

Rakk også en tur til Nyhavn, med alle sine spisesteder og båter langs kanalen opp mot Kongens Nytorv.

En matbit ble det også tid til. Måtte jo smake den røde danske pølsa. Den ser du øverst i dette innlegget.

Greit med en dags storby-tur, men for meg er en dag nok!

Ha en fin onsdagskveld😊

Ett svar til “Lengter hjem”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: