Frisk høstsøndag

Det går fort mot vinter og snø, så da er det fint å utnytte de fine høstdagene vi har nå! I dag gikk jeg sammen med 2 turvenninner, Frida på 4 bein og Gry på 2.img_5891I Fet kommune er det mange fine turområder, blant annet rundt Hvalstjern.  Startet turen i nordenden av tjernet og gikk sørover på vestsiden, i nydelig skogsterreng.img_5932Etter Poståsen gikk vi østover ved  Skogheim og på fin sti i et utrolig flott landskap, til skihytta ved Tretysjøen.  img_5931Frida, som i utgangspunket er en gammel «byfrøken», storkoste seg i marka i dag, etter en litt nølende start:-)img_5921Nedenfor denne passerte vi Breimåsan, en stor og flott myr.

 

Etter litt gåing på skogsbilvei  gikk den sisten delen av turen langs selve Hvaltjern.img_5909I dag gikk vi stort sett på tørre fine stier, i et lettgått, men variert terreng, med storslått natur i alle retninger!

Ha en fin søndagskveld:-)

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: