Lillomarka på tvers

Det er lenge siden jeg har gått gjennom Lillomarka fra Rotnes, via Sinober og til Solemskogen, så da ble det ruten jeg valgte i dag, sammen med turvenninne Gry.

Kom tidlig innom Kruttverket.  Det er synd å se at et slikt område med så mye historie bare ligger og forfaller.

Det var ikke mange på Sinober i dag, men så var det heller ikke det fineste turværet. Litt småkaldt og dårlig sikt, men likevel fint, som her ved Ormetjern:img_5845Vanligvis følger jeg blåmerket sti fra Sinober til Solemskogen. Har alltid likt denne traseen, som stort sett ligger i naturreservat. I løpet av de årene jeg har gått der, og det har blitt noen ganger, merker jeg nå store forandringer.  Stien er ikke sti lenger! Jeg har vært inne på dette med sykling på stier tidligere, og jeg vet at det er delte meninger om det, men at sykling på sti ødelegger stiene er jeg ikke i tvil om.

img_5855Derfor valgte jeg alternativ løype i dag.  Det finnes heldigvis umerkede stier. Der var det stille og fint å gå.img_5885Så da ble det til slutt en fin tur i flotte Lillomarka i dag også!img_5874Ha en fin lørdagskveld:-)

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: