Den hemmelige hytta i Lillomarka

I dag bestemte jeg meg for å forsøke å finne den hemmelige hytta jeg til slutt fant for et år siden. Den ligger veldig godt gjemt i en skråning i Lillomarka.  Denne hytta er en av hyttene som er beskrevet i boken «Hemmelige hytter» av Marius Nergård Pettersen.img_5721Det var grått og litt kaldt da jeg startet på turen, men etterhvert kom sola frem, og det ble riktig fint.  Tok et stopp ved Lille Gryta, som nå er dekket av et tynt islag.effectsEtter en fin tur innover Grytehøgda startet jeg letingen etter hytta, og etter litt surring i den bratte skråningen gikk jeg snart rett på hytta.  Gjennom vinduet oppdaget jeg et tent stearinlys. Det viste seg at en mann hadde inlosjert seg i hytta for noen dager. Etter en kort prat tuslet jeg videre. img_5742Den siste delen av turen gikk jeg langs Store Gryta, som fortsatt er isfri.  Da  jeg kom til enden av vannet gikk sola ned bak åsen, og det var på tide å komme seg ut av skogen etter en fin tur.img_5771Her en liten video fra dagens tur (litt feil i klippingen):

 

 

Ha en fin fredagskveld:-)

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: