Fredfull mandagstur

Når der er slikt vær vi har her i Oslo nå, er det bare å pakke ryggsekken og komme seg ut i marka. Det ble en virkelig flott tur i Lillomarka! Ikke et vindpust, og selv om sola ikke varmer så veldig nå, var det der. img_5549På slike dager er det godt å bare gå rolig, stoppe opp og se hvor fint det er. Jeg hadde det ikke travelt i dag! img_5541Første stopp var  ved Store Gryta, som lå speilblank og fin!effects-2Ikke lang unna ligger Lille Gryta. Som navnet sier er dette det minste av disse 2 vannene, men utrolig flott der det ligger i et myrområde.img_5557På vei tilbake stoppet jeg i en helling og laget kaffe, i det sola gikk ned for dagen.

Videoen under viser hvor rolig og fredfullt det var i Lillomarka i dag:

Ha en fin mandagskveld:-)

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: