Fra Gjerdrum til Nittedal

Det var fantastisk høstvær på turen i dag, som gikk fra en kommune til en annen, nemlig Gjerdrum og Nittedal. Etter en busstur til Grønlund, ikke langt fra Ask, startet turen på våte stier. Det har regnet mye i det siste, og i denne årstiden tørker det ikke opp.img_5520Da gjelder det å ha gode sko og å gå forsiktig.  Målet var å gå over til Nittedal, og det ble en fin tur oppover til Busterudvangen. Tok en kopp kaffe rett før jeg kom opp dit, for på kartet stod det at det kun var oppe den om vinteren, men der var det oppe. Derfra er det fin utsikt østover. img_5487Derfra gikk stien forbi Langvannet og Nordre Ryggevann, så forbi Gopletjern og over Ovasshøgda.img_5494Fant en fin plass i lyngen der oppe i høstsola som lå lavt over myrene og nøt medbrakt matpakke og vørterøl. img_5516På stien ned mot Nittedal så jeg Nordre og Søndre Ovann på avstand. img_5518Rett før Nittedal kirke ble det et ekstra stopp i det sola sa takk for i dag, og gikk over til Slattum og buss derfra.  img_5522Dette var en fin tur i variert terreng som jeg nok vil gå om igjen i en tørrere årstid.

Her en liten video fra dages tur:

Ha en fin søndagskveld:-)

 

Ett svar til “Fra Gjerdrum til Nittedal”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: