Regn, i dag også

Jeg rakk  en tur i dag også, før regnet ga seg. Det har regnet mye og lenge nå, men hvis meteorologene har rett blir det nå noen dager uten regn her i Oslo.img_5307

Det ble ikke så veldig lange turen, som i dag gikk i Solemskogen. Fant noen stier som ikke var så veldig bløte, men bøtt er det overalt i marka nå.

img_5297_originalHar ikke hatt det store hellet med viltkameraet, men gir ikke opp.  Fant et nytt sted i dag hvor det var en del dyretråkk, og hengte det opp der.  Alltid spennende å se om det blir «fangst».img_5298Selv om været ikke er det beste er det flotte farger i skogen nå, og det endrer seg hele tiden. Jeg blir aldri lei av å gå rolig og kikke.img_5273Tok et stopp ved Ole Høilands hule.  Oppdaget at noen har fjernet steinene inne i hula. De ligger nå på utsiden av hula, og blir brukt som bålplass.img_5301Droppet kaffe og niste i marka i dag, men stakk i stedet innom Linderudkollen Sportsstue i stedet.  Der er det alltid noe fristende.img_5302Da er jeg klar for en ny uke og nye turer, forhåpentligvis uten regn!

 

 

Ha en fin søndagskveld:-)

Ett svar til “Regn, i dag også”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: