Typisk høst-tur

Gråværet er veldig stabilt her på Østlandet for tiden! Det ble derfor nok en fuktig tur, i dag i marka syd  for Ytre Enebakk.  Turvenninne Gry og jeg startet turen fra Østmarka Golfbane, som i dag var folketom. Ikke så rart for i dag var det virkelig vått. img_5227Stiene nå er oversvømmet av vann og gjør det vanskelig å ta seg frem. Vannet dekker glatte røtter som er lette å skli på, men tålmodighet og forsiktighet hjelper:-)img_5252Tok av på blåmerket sti ved Bråten og derfra slakt oppover mot Mjærskaukollen (300 moh).  På vei opp smakte det godt med en kaffekopp i regnværet.img_5232Der oppe var det litt tåke, som det forøvrig ikke var så mye av ellers i dag. Dette er nok et fint stoppested når sikten er bedre enn i dag. img_5237Derfra i fin skog vestover og ned mot Bråten igjen.  Hadde et stopp hvor tarpen måtte opp for å ta av for regnet, slik at det ble lettere å lage middag, som i dag bestod av reinsdyrskav med løk, kesam, tyttebær og rognebærgele.img_5265Det smakte utmerket, som mat alltid gjør i naturen.img_5266Det er alltid fint å komme seg ut på tur, men i dag var det også godt å komme i hus og få på seg tørre klær.

 

Ha en fin lørdagskveld:-)

 

 

2 svar til “Typisk høst-tur”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: