Helt grei dag på jobb

Etter en regntung natt og morgen ble det en fin dag i dag også, og den benyttet jeg til en tur gjennom Lillomarka fra nord til sør. Hadde toget nesten for meg selv fra Oslo S til Snippen stasjon, på samme måten som jeg hadde hele marka for meg selv.img_4991Gikk opp Skillingsdalen og videre på våte stier på vei opp langs Merrahaugen. Snart var jeg på Sinober, hvor jeg har vært så mange ganger før.img_5003Etter et lite stopp der gikk jeg videre i gammel skog i retning Granberget, til stedet jeg kaller Plassen min.img_4995Der tok jeg et lengre stopp og nøt utsikten. På dagens tur er det ikke mange utsiktspunktene, men her ser jeg til Oslofjorden , over til Tryvannstårnet og oppover i Maridalen. På stien videre sørover tok jeg en liten avstikker.  Busjet innover til Sørlandshytta som ligger rett ved Vennervann.img_5002Så tilbake på stien hvor jeg gikk bortom Griseputten. Det var flott der i dag der den lå omkranset av høstfarger.img_5006Snart tok jeg en ny avstikker, denne gang på nedsiden av Slengfehøgda og Revlikollen, og ned til Revlitjern.  img_5013Det var virkelig bløtt å gå der i dag, så jeg er glad jeg hadde gode fjellstøvler!img_5001Planen var å avslutte turen på Solemskogen, men bussen hadde akkurat gått, så da tuslet jeg nedover på vei og skog til Kringla, og hoppet på bussen der.

Her en video fra dagens tur gjennom Lillomarka:

img_5028

Ha en fin mandagskveld:-)

 

 

Ett svar til “Helt grei dag på jobb”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: