Klar for kald telt-tur

Da er det klart for en ny turhelg igjen! Har ikke hatt tid til være i tur denne uken heller, men nå er leiligheten jeg hadde vasket ned, malt og nøklene levert. Så nå kan jeg konsentrere meg om det jeg liker aller best, nemlig å være i naturen.

img_4632I morgen formiddag drar jeg til et sted i Akershus. Har funnet frem det meste av det jeg skal ha med.  Skal ligge i telt.  Det begynner å bli kaldt om nettene, og sovepose og telt er ikke laget for kalde netter, så da er det bare å ta med ekstra klær.  Reinsdyrsskinnet vil også komme til nytte.img_4636I området jeg skal være er det en del dyr som rev, elg, rådyr og faktisk gaupe.  Det skal bli spennende å se om jeg får noe på viltkameraet denne gangen.  img_4633Innimellom slapper jeg av og leser den nye boka til Lars Monsen. Mye spennende der!img_4631Og selvfølgelig jobber jeg med turprosjektet for 2020, men det kommer jeg tilbake til:-) Da er det bare å fortsette pakkingen for helgens tur.

Ha en fin fredagskveld:-)

Ett svar til “Klar for kald telt-tur”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: