Tur- og malingstørke

Det har blitt dårlig med turing den siste tiden. Har rett og slett ikke hatt tid. Men det har sin grunn. I hele 2020 kommer jeg til å være på tur i den norske naturen. Da er det endel praktiske ting som må tilrettelegges, slik at jeg kan konsentrere meg om prosjektet. Tanken er å slippe å bruke unødvendig tid og energi på hverdagslige ting.img_4603Derfor har jeg nå brukt tid på å kvitte jeg meg med alt jeg ikke trenger neste år, så nå sitter jeg igjen med turklær, turutstyr og litt vanlige klær.

Har også sagt opp leiligheten, pusset den opp og om et par dager leverer jeg nøklene!

Da kan jeg endelig bruke all energi på planleggingen og forberedelsene til turprosjektet. Og noen turer her i nærområdet.

Det er for fint høstvær nå til å stå inne og male vegger!

img_4454Ha en fin mandagskveld😊

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: