Klar for ny turhelg

Da har jeg hatt noen rolige dager her i Oslo i fantastisk høstvær, uten ryggsekk og turutstyr. Hadde en fin tur langs Akerselva. Det er veldig mye vann i elva nå, og ved Mølla var det virkelig liv i fossen!img_4344Tur-nista og trekoppen byttet jeg ut med vaffel med brunost og kaffe i sola utenfor Hønse-Lovisas hus. Man trenger ikke å gå lenger for å komme bort fra byens støy og larm.img_4341Denne helgen er det meldt strålende vær, så da blir det telttur igjen. Alt er pakket og klart for en tur øst for Kongsvinger. Planen er å gå 7-Torprunden i Finnskogen. Den går delvis inne i Sverige. Tror det blir en fin tur, men det skal jeg skrive mer om i morgen kveld.img_4355Ha en fin fredagskveld:-)

 

2 svar til “Klar for ny turhelg”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: