Litt om «Tur-prosjekt 2020»

Det er nå bare litt over 3 måneder til 2020, og like lenge til mitt tur-prosjekt med foreløpig samme navn, altså «Tur-prosjekt 2020». Da skal jeg tilbringe cirka en måned i hver av de 11 fylkene  vi vil ha i Norge fra nyttår. Det blir med andre mange og varierte turopplevelser i løpet av kommende år.

Disse månedene trenger jeg, for jeg innser at det er veldig mye forberedelser og planlegging jeg har foran meg.

img_4251Foreløpig har jeg et norgeskart som viser alle fylkene slik de er i dag. Dette må jeg korrigere, og slå sammen de som blir slått sammen.img_4147Videre har jeg oversiktskart over sør-, midt- og Nord-Norge. I tillegg har jeg en del områdekart, men trenger mange flere.img_4256Det første jeg må finne ut av er i hvilken rekkefølge jeg vil være i det enkelte av landets 11 fylker. Den prosessen er jeg godt igang med.

Neste steg blir å finne et sentralt sted i det enkelte fylke, hvor jeg kan ha basecamp. I de største fylkene vil det nok bli behov for flere.

I noen fylker er det store avstander, så jeg må undersøke mulighetene for transportmuligheter.

Dernest må jeg tenke på hva slags klær og utstyr jeg må ha med. Det avhenger av årstid og type terreng.

Det er moro og spennende å bruke mørke høstkvelder til dette prosjektet, som jeg gleder meg skikkelig til!

Ha en fin mandagskveld:-)

 

Ett svar til “Litt om «Tur-prosjekt 2020»”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: