Fortsatt sommer i Sandefjord

Da har jeg hatt noen late dager i Sandefjord. Det er ikke ofte jeg er i byen jeg vokste opp i. Sandefjord er en typisk sommerby. Været disse dagene har vært variabelt, men stort sett fint. I dag var det skikkelig sommervær!

Lørdag gikk jeg tur i Bugårdsparken sammen med fetter Ivar. Der er det mange år siden sist jeg var der. Har løpt mange runder rundt dammen der for mange mange år siden. Selv om mye er forandret det kjente jeg meg igjen. En virkelig flott park rett utenfor sentrum.

Søndag var jeg på tur til Mølen sammen med min søster Randi.

Det var mange som hadde som hadde lagt søndagsturen dit i det flotte været. Ikke ofte det er vindstille der, men det var det søndag. Vi gikk litt på kyststien og koste oss med niste og kaffe på et svaberg.

I dag tok jeg en tur med den nye ferja til Strømstad. Color Line’s Color Hybrid ble døpt fredag. Fin miljøvennlig ferge.

Startet i tett tåke, men midtveis til Strømstad klarnet det opp og det ble etterhvert veldig behagelig på de flotte uteområdene ombord.

I morgen reiser jeg tilbake til Oslo. Savnet tursko og turutstyr nå!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: