Sommer på hell

Selv om det fortsatt er varmt i været må vi vel innse at også denne sommeren er på hell. Til tross for ruskete vær denne uken har det blitt noen turer i marka, både i Østmarka og Lillomarka.  I Østmarka en tur opp til Haukåsen fra Ellingsrud. Der går det jevnt bratt oppover, men fin utsikt fra toppen.

img_3517På vei ned passerte jeg flotte Lauvtjern og Svartputt.

I Lillomarka har jeg funnet et sted hvor det er en del rådyr.  Denne gangen»fanget» jeg en rådyrbukk på nattevandring.

 

Ellers går mye av dagene med til planlegging av det jeg foreløpig kaller «Turprosjekt 2020».  Det er 4 1/2 måned igjen av året og det trenger jeg til planlegging. I videoen under forteller jeg litt om mine turplaner for 2020:

Det er som kjent mye i naturen som kan brukes til mat.  Tidligere har jeg forsøkt meg på blant annet brennesle og granskudd. Denne uken har jeg plukket rognebær og laget gele. Det skal  visstnok være godt til mat av vilt.  Så i morgen blir det hjortegryte. Blir spennende å teste om det funker.  Den ser ihvertfall OK ut:-)

Ha en fin fredagskveld:-)

Ett svar til “Sommer på hell”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: