Byferien går mot slutten

Denne uken har jeg hatt «ferie», det vil si at jeg ikke har gått på tur i marka. Etter langturen til Rondane trengte beina noen rolige dager! Har forsøkt etter beste evne å ta det rolig i Oslo og lekt turist i egen by.

img_1800

Hadde planlagt å ta en tur til øyene i indre Oslofjord, men ble møtt av en kø som gikk nesten opp til Rådhuset, og ga opp.

Oslo har fått sitt eget fisketorg. Har gått forbi før, men ikke vært inne.  Det eneste jeg fant var denne lille disken, mindre enn en middels fiskedisk på Meny. Hadde sett for meg at det var noe mer.

img_1804Neste stopp ble Vigelandsparken. Fant faktisk et nesten folketomt område, men der var det heller ikke skulpturer. Foran Sinnataggen sto turistene i kø med kameraene sine.

img_1807Derfra til St. Hanshaugen.  Stille og fredelig der i dag. På toppen er det et gedigent basseng, men dette var uten vann, og uteresturanten var ikke åpen.  Mulig den åpnet senere på dagen. Utsikten derfra er fin til å være midt i Oslo!

img_1810-effectsDet var varmt i Oslo i dag, og da smakte det godt med en Cola Zero utenfor «Store Stå» på Bislett.

img_1802En uke får holde, nå er det tilbake til det jeg trives best med.  Turutstyret er nå nesten ferdigpakket for de neste 3 ukene.

Fra mandag blir det turer til blant annet Hardangervidda, Hemsedal, Galdhøpiggen, og i Sunnmørsområdet. Det kommer jeg tilbake til etterhvert som turen skrider frem:-)

Ha en fortsatt fin kveld:-)

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: