Rondanestien del 2 – dag 21

DETTE ER FRA GÅRSDAGENS TUR!

Dro tidlig fra Eldåbu i dag. Værvarslet fra i går hadde endret seg. Det ville bli overskyet uten regn på dagen, og mulig regn og torden i kveld. Gikk derfor raskt til Bjørnhollia for å unngå regnet. Det klarte jeg. Og foreløpig et det oppholdsvær.

Og det ble også i en fin tur, i storslått natur. Først innover på nedsiden av Bågåskardshøgdin og videre innover mot de to flotte vannene Fremre og indre Vulutjønna.

Der har det i sin tid blitt satt opp flere steinhus. Disse er i bruk den dag i dag til blant annet jaktlag. Kan sikkert også benyttes som nødbu.

På stien så jeg noe artig. Man kan si hva man vil om sauer, men ikke viste jeg at de har kunstneriske evner. Dette kunstverket er nok utført av et lam😊

Det var lavt skydekke i dag, så de øverste toppene på fjellene jeg passere så jeg ikke, men det er så fint å gå innover i slik uberørt natur. I dag var det stort sett fine tørre stier, men måtte vasse over en del bekker og elver. Med gode sko og gamasjer gikk det greit.

I tillegg til flotte fjell og vann et det også litt blomster her oppe, som disse.

Bjørnhollia et den første av de betjente hyttene jeg er innom på turen. Hadde gledet meg til en varm dusj og treretters middag i dag, men den gang ei. De åpner ikke før i morgen! Så da må jeg varme vann og få vasket meg i balje og varme en boksmat selv i dag også, i selvbetjeningsavdelingen.

Begynner å kjenne på ryggen at jeg har gått langt disse 21 dagene. I kveld skal jeg bare slappe av. Det blir en lang og krevende etappe i morgen.

Ha en fin kveld😊

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: