Rondanestien del 2 – dag 10

Etter noen dages opphold på Savalsætra, på grunn av hvile og ekstremt dårlig vær, er jeg i gang igjen og har kommet meg til DNT’s selvbetjente hytte Målia på Målifjellet. Etappen gikk litt stykkevis og delt. Gikk fram og tilbake mellom Savalsætra og Budor i går. For å unngå det veldig bløte terrenget ble det skogsbilvei mellom Budor og Målia.

Litt lengre men lettere enn bløt sti.

Min gode turvenninne Gry, som kom fredag med nytt utstyr til den videre turen har vært her til i dag. Vi har spist og kost oss. Hadde ikke vært så lett å gjennomføre denne turen uten hennes hjelp! For å gjøre dagens etappe lettere kjørte hun ryggsekken fra Savalsætra og hit til Målia. Hun har også tatt med det jeg ikke trenger lenger tilbake til Oslo. Tusen takk for all hjelpen,Gry, du er enestående!

Nå sitter jeg i hytta, har fyrt i peisen og skal snart spise litt. Nå et det tilbake til turmat, etter laksetaco og annet snadder de siste dagene.

Fra Oslo og hit har jeg gått på blåmerket sti. Her fra Målia og opp til Hjerkinn er stien merket med røde T-er.

Selv om jeg fortsatt skal gå i skog og bløtt terreng en stund åpner nå landskapet seg mer og mer. Det har jeg merket allerede i dag, selv om sikten ikke har vært den beste.

Det passerer en kraftig byge her nå, men i morgen meldes det endelig bedre vær og det gleder jeg meg til!

Ha en fin søndag 😊

4 svar til “Rondanestien del 2 – dag 10”

  1. God morgen til deg og en langt lysere dag værmessig 🌞 Ønsker deg en fin, tørr, stille og sanselig dag og gledes over kveldens forhåpentligvise turrapport 👍

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: