Rondanestien del 2 – dag 8

Dette var en grå dag å våkne til. Veldig dårlig sikt, det regner kraftig og tordenskrall rett over hodet på meg. Dette er IKKE turvær. Det meldes om noe lettere etterhvert, men det gjorde det også i går. På den neste etappen er det normalt veldig bløtt, og med de store nedbørsmengdene som har kommet de siste dagene er det vanskelig å ta seg fram. På grunn av sikten vil jeg heller ikke få sett stort. Av omgivelsene. Men det er meldt bedre vær!

Min turvenninne og handler, Gry, kommer hit i kveld,så jeg holder meg her på den fine DNT-hytte til det skjer.

I løpet av kvelden og morgendagen bestemmer jeg meg fir om jeg fortsetter nå eller tar en pause. Er jo snart halvveis og vil gjerne fortsette dette eventyret av eventyret av en tur😊

Været er det lite å gjøre noe med, og sikkerheten kommer i fleste rekke. Særlig når jeg går alene..

Ha en fin dag 😊

3 svar til “Rondanestien del 2 – dag 8”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: