Rondanestien del 2 – dag 8(2)

Da har jeg hatt 2 hviledager her på DNT-hytta på Savalsætra. Selv om det meldes litt regn i helgen ser det lysere ut neste uke. Var i tvil, men har bestemt meg for å fortsette på turen oppover mot Rondane. Kan hende jeg blir her 1-2 dager til, men da går ferden på stien videre.

Begynner å bli rastløs😊

Har brukt dagene til å pleie såre føtter, ryddet i ryggsekken og gjort klart til påfyll av det jeg skal ha med videre.

I kveld kommer turvenninne, motivator og handler Gry inn med nytt depot.

Da kan jeg skifte til lettere sekk. Nå kan jeg gå fra hytte til hytte, og de fleste av dem er selvbetjente(har proviant) eller betjente. Da kan jeg droppe telt, liggeunderlag, sovepose, propan og brenner! Det vil gjøre sekken adskillig lettere, og det gleder jeg meg til!

I dag hadde jeg besøk av Steinar, som er hytteverten her på hytta. Vi hadde en hyggelig prat. Han fortalte blant annet at det i skogen tett ved Svartskogkoia ble felt en bjørn bare dager før jeg overnattet der. Videre at det er både ulv og bjørn i området jeg er/skal inn i. Spennende!

Da har jeg hatt besøk både i går og i dag, og får det i kveld. Så da er jeg nok snart klar for noen nye dager i ensomhet i de dype skoger og etterhvert høye fjell!

Været letter og jeg kan igjen se til Mjøsa. Et godt tegn.

Ha en fin fredagskveld 😊

6 svar til “Rondanestien del 2 – dag 8(2)”

  1. Så moro at du fortsetter 🙂 Mens vi andre setter både Taco, Mojito, potetgull, dårlige serier og drømmer i halsen så lever du de ut 🙂
    Kan ikke annet enn å heie på slikt 👍🇳🇴

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: