Rondanestien del 2 – Dag 3

Da er jeg alene på stien. Som planlagt stoppet min turvenninne Gry i dag og ble med Hilde, som kom med mitt første depot, tilbake til Oslo. Hilde hadde ikke bare med det jeg hadde gjort klart, men god kaffe, 4 kokte egg og hjemmelaget rabarbrasaft. Gjett om det smakte!! Tusen takk for hjelpen, Hilde!

Og tusen takk Gry for følge de 3 første dagene. Skulle veldig gjerne hatt deg med videre på turen oppover. Det vet jeg at du også ønsket!

I dag gikk vi fra litt etter Bjørnstaddammen ved Gaukåa. Lå i telt der.

Fin tur langs Rasasjøen og over Mæddagsberget (395 moh) og ned til depotet ved Malungen. I noen partier av stien var det litt vanskelig å gå på grunn av trær som har falt ned, men slik er det.

Derfra gikk jeg altså alene videre til Fløtdamkoia (DNT-hytte). Noen bratte stigninger, men det fikk fint, til tross for at sekken nå er enda tyngre.

Nå har jeg fyrt opp i koia, og skal spise middag.

Det har vært strålende vær i dag, helt til jeg sto på hyttetrappa. Da kom det varslede regnet. Det skal regne ganske kraftig i natt og i morgen formiddag, så jeg blir her til det er over. Beina trenger også i hvile litt.

På skiltet her ved koia står det at det er 289 km igjen til Hjerkinn. Har altså gått 133 km.

Ha en fin søndagskveld😊

6 svar til “Rondanestien del 2 – Dag 3”

  1. Fantastiskt 👏🏼 Dette går glimrende Svein💪🏼 stolt av deg/dere😊 Hvil deg godt – og smart å vente til regnet har gitt seg, da blir det også deilig luft å vandre i 😊

    Likt av 1 person

  2. Fantastisk innsats idag også💪🏼 Ser ikke lett ut å krabbe gjennom de greinene – og det med tunge sekker😅 Godt du får hjelp og oppmuntring underveis👌🏼 Hvil deg godt nå, og smart å vente til regnet har gitt seg – da blir det god luft å vandre i🤗

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: