Da er jeg i gang

I skrivende stund er sekken pakket, jeg er nydusjet (kan bli lenge til neste gang) og klar til å dra. Skal ta tog til Eidsvoll og blir så kjørt til startpunkt inne i skogen rett øst for Minnesund.

Det blir ikke så mange kilometer i dag. Det tar alltid litt tid den første biten, blant annet for å justere og tilpasse ryggsekken. Viktig at den sittet riktig!

Har akkurat spist en solid lunch med egg og bacon. Det blir lenge til neste gang jeg får i meg «normal» mat. Fra nå av blir det hovedsakelig Real turmat og havregrynsgrøt😊

Har med kamera, mobil og endel powerbanks. Som nevnt tidligere vil jeg i perioder være i områder med dårlig mobildekning, men vil forsøke å legge ut noe etter hver dagsetappe. Det blir min kontakt med omverdenen. Still gjerne spørsmål og hyggelig når det dukker opp noe i kommentarfeltet i bloggen😊

Her er sekken jeg skal bære med meg 340 kilometer.

Hvor mye tror du den veier ved start?

Da kommer neste blogginnlegg senere i kveld, fra der jeg trives best, i naturen.

Ha en fin ettermiddag😊

6 svar til “Da er jeg i gang”

  1. Blir spennende å følge med på turen. Om jeg ikke har kommentert så har jeg fulgt deg siden i vinter.
    Å gjette på vekten på sekken tør jeg ikke, men den et overkommelig tenker jeg. Du har jo depoter underveis.
    Lykke til og god tur ønskes deg fra Holmestrand. Gleder meg til å «bli med» på tur. 🙂

    Likt av 1 person

  2. Masse lykke til! Jeg er også ute i samme ærend om dagen, men skal gå stien i etapper frem til 14. juli da jeg ikke har mulighet til å ta langfri i år. Jeg kom meg frem til rett nord for Lyssjøen forrige helg og har nå en hvilehelg før jeg fortsetter til fredag igjen. Veldig spennende og variert tur – gleder meg til de neste 300 km! Følg meg også gjerne på http://www.fjellkroken.no eller fjellkroken på Insta og/eller Facebook:)

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: