Til topps i Bergen

Denne helgen er jeg i Bergen en tur. Kjørte fra Oslo i grått vær i går, og enda mer gråvær og snø ble det over Hardangervidda. Men det er bare å ta det pent, så går det bra 🙂

I dag har jeg vært på Ulriken. Tok taubanen opp for å rusle litt innover i det flotte fjellet midt i byen. Lette skyer og litt vind gjorde luften frisk, men sola varmet godt på lune steder. Gikk fra taubanen og videre innover over knauser, og langs små tjern.

Det er litt uvant med fjell så nære byen, det er tydelig å se at mange bruker dette området flittig 🙂.  Matpakke, kaffe og pannekake ble inntatt ved Turnerhytta. 

Etter maten gikk jeg tilbake til der taubanen kommer opp, men tok en annen vei ned. Det er laget en flott trapp av store heller, den er her som det var i Tromsø, laget av sherpaer. Trappa ble åpnet høsten 2018, og blir flittig brukt.

Møtte mange spreke, som gikk eller løp både opp og ned! Fine benker er laget for å ta små pauser underveis. Det er veldig viktig å følge med hvor du går, det var jammen en bra stigning. Det gikk bra, siste del gikk på grusvei gjennom skogen, før jeg endte opp der hvor turen startet 🙂

Tipper jeg kjenner nedstigning i beina i morgen 😂. 
Her en video fra dagens tur:

Ha en fin lørdagskveld😊

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: