Det nærmer seg :-)

Nå begynner det å nærme seg langturen.  Nedtelleren nederst i bloggen viser nå at det er 22 dager igjen.  Har det meste klart nå, og kribler etter å komme igang, men har heldigvis mye å gjøre før jeg legger i vei. Blant annet skal jeg en tur til Bergen og en tur til Høgevarde i Buskerud.

img_9364-1

Begynner å ble lei av å lese rutebeskrivelser og lese kart nå, men det er viktig og må gjøres.  Det er på en måte mer slitsomt det enn å gå:-) I dag har jeg gått igjennom DNTs og min egen utstyrsliste, og har alt jeg trenger til denne turen. Det eneste jeg trenger å suplere er mat.

img_9363Har begynt å finne frem noe av det som skal i eller utenpå sekken.  Dett er bare noe av det:-)

img_9357Har sjekket Telenors dekningskart for det området jeg skal gå i. Det var mye blått, som betyr at det skal være bra dekning på stien oppover.  Erfaringsmessig vet jeg at dette ikke alltid stemmer! Må nok kravle meg opp på en topp for å få inn signaler mange steder tenker jeg. Slik er det utenfor allfarvei:-)  Det betyr at det nok ikke alltid vil være mulig å legge noe ut på bloggen, men vil forsøke å legge ut noe fra hver dagsetappe.

img_9360En annen ting jeg er er usikker på er hvilke sko jeg skal bruke på turen. Selvfølgelig skal jeg bruke Alfa Walk King, men er ikke sikker på om jeg skal bruke de gamle eller de nye. De eldste er inngått og gode å gå i. De har jeg nok gått 50-60 mil med. De nye er ikke helt inngått, men har ikke hatt problemer på de turene  jeg har brukt dem.  Har 3 uker på å bestemme meg:-)

img_9361

 

Mat og drikke er viktig på turen, men jeg skal kose meg litt også.  Har nå laget en konfekt som inneholder mye rart, og den er faktisk ganske god og ikke så veldig usunn 😉

Ha en fin torsdagskveld:-)

 

 

 

 

2 svar til “Det nærmer seg :-)”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: