Test-tur i Østmarka

Startet dagen med fotbehandling. Deilig å få ordnet med negler og hard hud:-) Fotterapeuten holder til på Lindebergsenteret, så da var det kort vei inn til Østmarka.

img_9270

I dag var målet med turen å teste solcellelader til mobil og kamera som jeg skal ha med på Rondanestien.  Selvfølgelig vil jeg ha med vanlige powerbanks, men turen er lang og jeg er usikker på hvor lenge disse varer.  Derfor er det greit med solcellelader som backup.

img_9276Var ikke helt heldig med været til testing i dag, men litt sol var det.  Og jeg tror jeg har funnet en solcellelader som fungerer. Det blir det i midten på bilder over:-) DEn ser stort ut, men kan legges sammen. Da tar den ikke mye plass, og den veier ikke mye.

Her en video fra blant annet testingen:

Når jeg først var i marka ble det en liten tur.  I dag var jeg blant annet innom Lutvann. Det var her det ble gjort opptak til neste James Bond-film ble gjort i vinter.

img_9282

Vannet ligger ikke langt fra bebyggelsen, og er et populært turmål.  Det var imidlertid ikke mange der i dag den tiden jeg var der.

img_9292Slappet av og spiste matpakken helt nede ved vannkanten, og tenkte på at i dag er det 24 dager til jeg starter på Rondanestien.

Ha en fortsatt fin kveld:-)

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: