Tilbake i Østmarka

Kunne hatt samme overskrift i dag som i går, bortsett fra at jeg ikke var i Lillomarka i dag.  Det ble nemlig sol og snøvær i dag også! I dag ble det tur i Østmarka igjen. Solen varmet i en ellers kald morgen da jeg gikk fra Ellingsrud. Dette ble årets første tur hvor jeg ikke så en eneste snøflekk, bare den snøen som lavet ned i dag, men den ble ikke liggende.

img_9149Det er lenge siden jeg har gått i den delen av Østmarka som jeg gikk i dag.  Startet som nevnt på Ellingsrud. Første stopp ble Grønlihytta.  Derfra er det jevn stigning opp til Puttåsen (358 moh). Det er utrolig fint der oppe og fin sti sørover og ned til flotte Lauvtjern, og videre i fint skogsterreng opp til Haukåsen.

img_9105Til tross for at denne åsen ligger på kun 357 moh er det fin utsikt derfra. Selv i dag hvor sikten ikke var den beste.  Det kom en kraftig snøbyge akkurat da jeg var der, men ikke værre enn at det gikk greit å spise litt og få seg en kopp kaffe.

 

img_9154Derfra gikk turen nedover Lutdalen, forbi Kroktjern og ned til nordenden av Nøklevann.

 

Fant fine stier for å unngå grusveien opptil Ulsrudvann og nedover til Rustadsaga. Der smakte det med en vørterøl og melisbolle.

Her en liten video fra dagens tur:

Det er lenge siden jeg har vært der.  Det var jo i dette området jeg for snart 5 år siden bestemte meg for å kutte ut alkoholen og satse på friluftsliv:-).  Akkurat det kommer jeg aldri til å angre på:-)

 

 

img_9152-1Ha en fortsatt fin lørdagskveld 🙂

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: