Varmt i dag!

Det ble Lillomarka i dag også. Gikk samme stiene som i går, men motsatt vei. På den måten får jeg sett den fine naturen fra forskjellig vinkel 😊

Som vanlig er det stille og rolig i marka midt i uka, og det er jeg glad for. På de kilometerne jeg gikk i dag møtte jeg ikke noen.

Selv inne i skogen blåste det godt i dag, men det var godt og varmt. Tenkte på hva som kunne skjedd hvis det hadde begynt å brenne. Får håpe vi slipper skogbranner her i distriktet. Lillomarka er for fin til det!

I dag tok jeg et stopp utenfor Linderudkollen Sportsstue. Det var stengt det i dag, men jeg hadde med både mat og drikke. Og deg fikk jeg besøk av en fin and. Den var tydeligvis vant til mennesker og kom helt inntil meg.

Kamerat jeg mistet mandag har ikke kommet til rette, så nå har jeg kjøpt nytt, og da blir det snart filmer fra turene igjen😊

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: