Siste påsketur

Siste turen i påsken ble litt annerledes på flere måter, men det skal jeg komme tilbake til.

Startet dagens tur fra Tonsenhagen, men gikk opp en sti lenger inn enn det jeg pleier å gjøre. Det går så mange stier på kryss og tvers her, så det er artig å finne noen jeg ikke har gått før.

Det var så fint å gå, snøflekkene er små og ikke på langt nær så mange som sist jeg var i området. Det er så deilig å gå på myk skogbunn istedenfor på is og snø.

Gikk først opp til Årvollåsen, her er det fin utsikt oppover Groruddalen. Fortsatte videre til Storhaug som har enda bedre utsikt. Her ble det en liten kaffestopp. 

Fortsatte videre på stier retning Trollvann. Der satt jeg å spiste matpakka, da kom et eldre hyggelig par bort og spurte om jeg visste hvor Haralds Hytte lå. Jeg hadde tenkt å gå dit, så jeg foreslo at de skulle slå følge med meg, siden hytta ligger ganske utilgjengelig, spesielt hvis du er litt ustø på beina.

Vi kom oss opp til hytta, dette var tydelig ett høydepunkt for han å komme hit. Ga tydelig utrykk for at det ble litt høytidelig! Han var pensjonist, hadde jobbet innen skoleverket, og kjente godt til historien. Det var en stor drøm som gikk i oppfyllelse.

Etter at jeg hadde lost de trygt tilbake på veien, gikk jeg videre opp Grefsenkleiva. Tok en liten pust i bakken på toppen der, da jeg plutselig innser at jeg har lagt igjen videokameraet mitt i hytta. Løper tilbake, men på den timen jeg var borte, har noen tatt kameraet med seg. To stykker var på vei opp når jeg gikk videre, men det kan ha vært flere. Så jeg håper noen har tatt vare på det for meg, men må nok innse at det kan være tapt.

Avsluttet med å gå fra slalåmbakkene og ut ved Stig ved Årvoll.

Det ble en litt spesiell avslutning, men påsken ellers har vært preget av fantastisk vær og mange fine turer😀

Ett svar til “Siste påsketur”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: