Oslo fra en ny side

Det er så deilig å merke at våren er kommet! På grunn av legebesøk og fysioterapeutbehandling i går og i dag har det ikke blitt så mye tid til tur i marka, men noe har det blitt.

I går gjorde jeg noe jeg har tenkt på lenge, nemlig en rundtur med båten til øyene i Indre Oslofjord. Det ble en fin time på fjorden i strålende solskinn. Var ikke i land på noen av øyene, men det kommer jeg helt sikkert til å gjøre en dag. I tillegg fikk jeg også sett Oslo fra en annen side enn det jeg vanligvis gjør. Anbefaler denne turen😊

I dag ble det en kort tur i Lillomarka igjen, men lang nok til at jeg fikk hogd litt ved og spist før det skyet litt over.

La avgårde med tynn bukse og genser, og det holdt til jeg var ferdig med veden og så lenge sola fremme. Derfor er jeg glad jeg hadde tatt med den lille posen med dunjakka! Den tar ikke mye plass og er alltid med.

Den var god å ha på seg til kaffen 😊Det er lett å bli lurt av vårsola.

Når det gjelder snøen går det den riktige veien, den minker. De grønne flekkene blir større og større.

Kommende helg legger jeg turen utenfor Oslo, men det kommer jeg tilbake til😊

Ha en fin kveld👍😊

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: