Endelig vår 😊

Det var fint å våkne opp i dag til nesten skyfri himmel og varmegrader! Ryggsekken hadde jeg pakket i går, så det var bare å supplere med mat og vann og legge i vei.

Og i dag hadde jeg en fin dag i marka. I og med at jeg sist skrev av trugesesongen er over lot jeg de bli hjemme idag, til tross for fortsatt store snømengder i marka. I stedet tok meg med fotposer, og de kom godt med. De er helt topp når jeg må base i snø til knærne (se video lenger nede).

I dag ville jeg lage frokostkaffen i marka. Det tar selvfølgelig lengre tid enn å lage den hjemme, men når jeg er i marka tenker jeg ikke på tid og der ute smaker den så mye bedre. Særlig når den er laget på bål!

Håper videoen under viser hvor fint det var i marka i dag:

Jeg koste meg hvert eneste sekund på turen i dag😊

Det ser ut som det blir fint vær i morgen også. Det er bare å nyte våren.

Ha en fin mandagskveld😊

Ett svar til “Endelig vår 😊”

  1. Videoen viser absolutt hvor fint det var i marka… og også hvor stille det er der…. Det er så koselig og lærerikt å se på deg… De fotposene ser helt geniale ut👌🏼

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: