Rolig uke

 

Dette har vært en uke med liten turaktivitet.  Men noe har det blitt. Jeg har kranglet litt med kroppen de siste dagene.  Jeg vil på tur, men ikke kroppen. I dag ble vi enige, og tok en tur, først og fremst for å sjekke forholdene i marka etter noen dager med vekslende vær.

Det er fortsatt mye snø der. Det har ikke smeltet mye og all nedbøren har  kommet som snø. Så da er det bare å være tålmodig, for våren kommer helt sikkert i år også:-)

Når jeg ikke har vært på tur har jeg brukt tiden til å lese referater fra andre som tidligere har gått Rondanestien. Problemet er at det ikke er så mange som går denne stien, og de beskrivelsene som er tilgjengelige er skrevet for flere år siden. Men det er uansett en hjelp, særlig der de skriver om problemer de har hatt underveis.


En annen ting jeg har lært, og som jeg også oppdaget da jeg gikk Jotunheimstien, er at jeg denne gangen skal ta tiden til hjelp. Jeg har god tid og vil nyte turen.

Det skal jeg også gjøre i morgen. Da er det nemlig meldt noen timer med OK vær😊

Ha en fin fredagskveld👍😊

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: