Og så kom sola

Til tross for mye spennende sport på TV var det mange som hadde funnet veien ut i dag. Det så jeg på bussen både til og fra marka. Men jeg brukte ikke lang tid på finne plasser for meg selv i dag heller. Neida, jeg er ikke blitt folkesjy:-)

DCIM100GOPROGOPR2173.JPG

Utrolig hvordan været kan skifte fra en dag til en annen.  I går var det overskyet, surt og kaldt.  I dag var det skyfri himmel, vindstille og sola varmet. Det ble en rolig tur i dag, må jo nyte slike dager!

img_6852

img_6846Jeg har gått mye i Lillomarka, men aldri vært oppe på utsiktspunket på Storhaug.  Har gått rett under mange ganger. Nå har jeg endelig vært der, for der var det en fantastisk utsikt, og et fint sted for et stopp. Glemte å ta bilde derfra, men utsikten kan du se i videoen under:

 

Ser det varsles litt varierende vær kommende uke. Føler at våren ligger og lurer litt på om den snart skal slå til:-)

 

 

 

Ett svar til “Og så kom sola”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: